«Made In Norway» vant på Vincennes

Etter flere fine prestasjoner i Frankrike, var det endelig dags for en seier for norsk-eide og norsk-oppdrettede Lionel på Vincennes. Vinnertid i Prix de Juvigny ble gode 13,9/2700m voltestart for 5-åringen.

Millionen innkjørt ble samtidig passert for Look De Star-sønnen til Gøran Antonsen og Kjell Arne Ness. Oppdretter er Terje Jensen fra Tønsberg.

Det er utrolig morsomt og inspirerende å se at også norskfødte kunne hevde seg på en av verdens tøffeste travbaner. Support Justice trenger ingen nærmere prestentasjon, og fem seirer og en rekke gode plasseringer har det også vært i Frankrike for den råsterke Hoppekriterie-vinneren Fra 2010 H.M. Monocerus. Den siste kom på Vincennes senest i januar på 1.17,3 voltestart over maratondistansen 4150m! Over 700 000 kroner har flinke H.M. Monocerus tjent det året hun har stått i trening i Frankrike!

Avlsforeningen gratulerer så mye!!

Seier på Vincennes for norskfødte Lionel!  Foto: Gerard Forni

Seier på Vincennes for norskfødte Lionel! Foto: Gerard Forni