Gratulerer med strålende prestasjoner i helgen

Det er med stolthet TRAVAVL.NO gratulerer oppdretter Egil Stensrud med Papagayo E sin strålende triumf i Sverige med 11.5 full vei fra dødens, oppdretter Ronnie Hansen med en strålende stilstudie av et løp for Support Justice i Yarrah Bokos æresløp og oppdretter Ingar Hagen med Glen Ord Superbs gnistrende løp på Jarlsberg. Alle disse norskfødte hestene er i europatoppen. Dette viser at selv om årgangene er små så er kvaliteten på de norskfødte hestene i ypperste klasse. Dette kommer av at disse tre og andre oppdrettere har sett mulighetene som følge av en villet travpolitikk. Dette må vi bygge videre på og utvikle slik at flere vil være eiere av flotte norskfødte unghester. Da vil oppdretterne levere fortsatt kvalitet i tråd med avlsmålet for varmblodshester: «Målet med avlsarbeidet er å videreutvikle en internasjonalt konkurransedyktig travhest ved å forbedre hestenes travprestasjon, holdbarhet, eksteriør, håndterbarhet/lynne, bevegelser i trav samt fruktbarhet. Vi anbefaler alle som støtter dette arbeidet å melde seg inn i TRAVAVL.NO.