Made In Norway helt til topps i USA

MADE IN NORWAY HELT TIL TOPPS I USA!

Norskfødte Papagayo E klarte det alle håpet på. Han vant det gjenoppståtte løpet Yonkers International Trot i New York (i Norge kalt VM) med over 4 millioner kroner til vinneren. Papagayo fikk et optimalt løp i rygg på lederen Creatine og smatt forbi den siste biten via siste indre. Vinnertiden ble fine 12,6a/2011m på den harde, lite doserte 800m-banen.

Travavl.no gratulerer så mye oppdretter Egil Stensrud fra Vear i Vestfold, eiere Tom Andersen & Claes Sjølin samt trener Jan Kristian Waaler.

Made In Norway viser gang på gang at det duger, også i internasjonal sammenheng! Kjøp norskfødte unghester!

Den andre norske representanten i løpet, BBS Sugarlight, ble flott femte fra sitt niende spor. Selv om Sugarlight er svenskfødt er han trent fram siden unghest av Fredrik Solberg i Østfold og paret har bidratt stort til på å sette Trav-Norge på kartet internasjonalt siste par årene. Travavl.no gratulerer med topp prestasjon!

papagayo