Lionel til topps på Vincennes igjen!

Travavl.no vil gratulere oppdretter, eiere og trener til norskfødte Lionel med nok et toppløp på Vincennes i dag! Ca 1500m igjen kom angrepet fra bak i rekkene når Nivard la Lionel ut i tredje spor fra bunnen av bakken, og avanserte fram utvendig i tredjespor for lederen og hesten i dødens. Der ble han liggende hele siste svingen uten rygg og ut på oppløpet fikk Lionel masjordre og tross at trener melder at toppformen ikke skal være på plass etter to års løpsavbrekk stakk han unna feltet og holdt unna nedover oppløpet i flott stil til nok en Vincennes-seier. Vinnertid ble sterke 14,0/2850m voltestart. Seieren var verdt rundt en halv million kroner.

Det kan bli et ordentlig spennende vintermetting på Vincennes sett med norske øyne. Norskfødte hester som Support Justice, Lionel og Papagayo E har alle tre god sjanse til å gjøre norske oppdrettere og eiere/trenere av norskfødte hester stolte, som de allerede har gjort flere ganger i internasjonal sammenheng allerede. Det er virkeli

g gledelig at vi har fått en så god bredde helt i toppsjiktet for hester «Made In Norway».

Se løpet her

Lionel6

Lionel og kretsen rundt i vinnersirkelen på Vincennes igjen. Foto: Per Erik Hagen

Lionel4

Glade gutter. Foto: Per Erik Hagen