Lionel klar, vi satser på to norskfødte i Prix d’Amerique

Lionel6

Lionel bare fortsetter å imponere, og tross startgalopp ble det nok en sterk seier på Vincennes, i Gruppe II-løpet Prix Tenor de Baune for 5åringene. Lionel, som er oppkalt etter super-fotballspilleren Lionel Messi, er dermed klar for selveste Prix d’Amerique om noen få uker! Vi satser også på at Support Justice har poeng eller grunnlag nok til å være blant de 18 i PdA-feltet 31. januar. Made In Norway duger så det holder, og vi har for tiden fire hester helt i Europatoppen som kan kjempe om de gjeveste premiene. Eric Raffin skal kuske Support Justice, mens Lionel får Örjan Kihlström i sulkyen. Begge hestene skal før PdA møtes i Prix de Belgique både for gjennomkjøring og for at de nye kuskene skal bli kjent med dem, og om alt er bra blir begge de norske hestene å se i Prix d’Amerique som neste oppgave. Papagayo E skal også nedover, men er ikke matchet for det største løpet, men Eric Raffin kjører han fra startspor i første rekke i Prix de Luxembourg dagen før. Vi er veldig stolte på vegne av norsk travsport og norske oppdrettere at vi kan produsere hester som kan opptre på verdensarenaen!

 

SJ1