Kjøp Made In Norway «Landslagsdrakter»

Reiseklar for Prix d’Amerique i France? Vi gleder oss til å se norske hester kjempe på Vincennes og andre baner utover våren og sommeren! Her er vår nye «Landslagsdrakt» som ærer Lionel, Support Justice, Papagayo E. og Viking Va Bene. Made in Norway på brystet, hestenavn og flagg på ryggen.

OBS ! Jakkene kan selvsagt også brukes til alle andre store travarrangement utover året og neste år!

Vi hentet de flotte «Landslagsdraktene» ved 12-tiden lørdag og reiste til Jarlsberg. Innen dagen var omme hadde over 50 personer kjøpt og bestilt seg travnasjonens nye røde, hvite og blå hettegenser og mange har etter det blitt solgt via sending også.

Fortsatt har vi noen igjen til folk som følger Lionel, Support Justice, Papagayo E og Viking Va Bene når de kjemper på travbaner verden over. Vi selger også på Bjerke neste lørdag under V75-løpene, så langt lageret rekker. Vi ønsker å se et stort norsk «landslag» på Vincennes om to uker! Løp og kjøp! Selges til innkjøpspris 375,-.

Størrelser S – XXXL.

Ønsker du å bestille og få tilsendt jakke, så er dette også fullt mulig, send oss en mail på info@travavl.no og betale 375 + porto til konto 7253.20.07829 . (Porto for 1 jakke kr. 105,  for 2 jakker kr. 170).

 

IMG_1009 IMG_1012 IMG_1008