Gratulerer Lionel!

lionel

Å slå ut selveste Bold Eagle i marathon-løpet Prix de Paris på Vincennes var det vel nesten ingen av deltakerne som trodde var mulig. At det var «vår egen» norskfødte Lionel som gjorde det var mer enn man engang kunne tørre håpe på. Lionel viste hvilken ekstrem kapasitet og fart han har etter å ha vandret i dødens uten rygg i nesten 4 km med storfavoritten på slep. Bold Eagle stormet forbi teten i sedvanlig stil i siste sving, men på oppløpet hentet Lionel han inn og seilte enkelt forbi til en av de mest imponerende seirene en norskfødt hest i denne klassen har gjort. Det er også første gang en norskfødt hest har vunnet et Gruppe 1-løp på Vincennes. Seieren var verdt hele 1,7 millioner kroner og vinnertid 14,8v/4150m.

Travavl.no gratulerer oppdretter Terje Jensen, eiere Kjell Arne Ness og Göran Antonsen og resten av kretsen rundt fantastiske Lionel!