Solide norskfødte i helgen

Solid av de norskfødte hestene i helgen! De norskfødte hestene befestet sin sterke posisjon internasjonalt i løpene både på Bjerke og i Paris i helgen. Alle de tre norskfødte fikk premier i Oslo Grand Prix i rekkefølgen Papagayo E, Support Justice og Lionel på tider mellom 10.8 og 11.0 full vei! Fireårige Cash Okay travet 11.0 med galopp, Glen Ord Superb var lysende da han vant stayerløpet fra lengste tillegg på 1.13.4 (se bildet), Diadora BR gikk 11.1 til andre, treårige Chief Orlando travet 12.3, Petter Rags gikk 11.7, Nelson Nora 11.6, Good’s Of Norway vant på en 12-tid og fireårige Commander Nosto vant på en 13-tid. I tillegg vant Yankee Photo på 13.1/2700 meter i Paris på fredag! Lørdag så vi flotte treåringer i Auksjonsløpet. De tra første gikk 14-tider full vei med Phantasm Soa, Chin Chin og N.Y. Coeur de Soleil som de beste.