Svarene i OGP-quiz 2016

Dyktighet og flaks avgjorde årets Quiz-konkurranse! Travavl.nos store OGP-Quiz fanget manges interesse på Bjerke søndag. Bunker med besvarelser kom inn, og de aller fleste hadde klart å finne de rette svarene på spørsmålene. Bunken ble behørig stokket og tatt av før betjeningen på standen ble utfordret til å nevne et tall. Førstepremien ble utløst på tallet 21, og den 21. besvarelsen kom fra Steinar Grøstad fra Lierskogen. Han vant dermed en gratis føllavgift med Timoko-broren Umoko. Det meget spesielle er at fjorårets gevinst, en føllavgift med Revenue, gikk til vinnerens kone Oddveig Grøstad, etter at selveste Jean Pierre Dubois hadde trukket vinneren. Etter dette ble 13-hoppa Vangus GT satt i avl og hun venter snart føll. De neste premiene i år, en Landslagsdrakt og en signert VM-genser fra Papagayo E, ble vunnet av Anette Isaksen og Ann Kristin Wigdal. Vi gratulerer!

Riktige svar finner du ved å klikke her

Horse_Umoko-_2big

Umoko