Quiz-premien er født!

Hun er døpt Quiztiti, resultatet av førstepremien i 2015-utgaven av Travavl.nos Oslo Grand Prix-Quiz.

Med alle svarene i konkurransen rett, og etter at selveste Jean-Pierre Dubois trakk Oddveig Grøstads navn opp av hjelmen, kunne Vangus G.T. insemineres med avlshingsten Revenue. Premien, en gratis føllavgift, var donert av hingstens eiere og hingsteholder. 12. juni i år ble resultatet født. En rettstilt, flott, harmonisk, brun hoppe som altså har fått det passende navnet Quiztiti. Problemet i fjor var at Grøstad & co ikke hadde en avlshoppe å bedekke. De gikk dermed til anskaffelse av Angus Hall-datteren Vangus G.T. som i sin karriere gikk 1.13, vant 5 løp og ytterligere 10 trippelplasseringer og tjente i underkant av 200 000 kroner. Vangus G.T. sin mor er søster til meget gode hester som Muscles G.T. 11,1/1,4 mill, Muscleman G.T. 12,0a/1,5 mill og Artig G.T. 13,4a/910.121. Nå går mor og føll på beite på Lierskogen, og det er et andelslag på fem som skal eie henne.

Travavl.no ønsker oppdretterne lykke til !

Quiz-føllet