Fotokonkurranse!

Fotokonkurranse!

Travavl.no lanserer en høstkonkurranse nå som avlssesongen er over og de aller fleste føll har landet.

Vi vil gjerne engasjere oppdretterne og oppfordrer alle som vil til å sende inn bilder av sine føll eller hopper med føll. Finn fram mobilkameraet, kompaktkamera eller speilreflekskamera, du behøver ikke være proff for å være med, eller for å få til morsomme, fine eller gode bilder! En liten jury vil plukke ut vinner basert på kvalitet på bilde og vurdering av motiv/komponering. Første premie vil være en innrammet, poster-størrelse versjon av ditt eget bilde, og det vanker også noen småpremier. Etter hvert som bidragene kommer inn vil vi også poste dem her på websiden vår.

Send inn best mulig oppløsning (rett ut av kameraet, ikke komprimert eller krympet i mail). Frist er 15. oktober 2016. info@travavl.no er adressen.

she