Lionel «Årets Made In Norway» 2016!

Travavl.no har den store gleden av å dele ut hedersprisen «Årets Made In Norway» 2016 til Lionel. Juryen har bestått av Jan Hedren, Kristine Kvasnes og Truls G. Pedersen. Prisen deles ut i restauranten på Bjerke Travbane 17.12 i forbindelse med V75-finalene.

Lionel har i sine beste stunder vært en fantastisk ambassadør for norsk Travsport i 2016. Han er en av bare to hester som har beseiret fenomenet Bold Eagle i 2016, og Lionel gjorde det med sin seier i Gruppe 1-løpet Grand Prix de Paris på Vincennes over 4.150m i februar. Han vant også Gruppe 1-løpet Prix de l’Atlantique på Enghien i april. Lionel er klar for Prix d’Amerique om en drøy måned etter at han nå i desember tok en sterk andreplass bak Bold Eagle i Prix du Bourbonnais på sterke 12,8/2850m voltestart. Lionel har travet meget sterke 12,1/2700m voltestart og 1.12,2 autostart som best, vunnet 17 av sine 44 starter (11 av disse i Frankrike) og tjent nesten 7,7 millioner kroner så langt i karrieren – hvorav 2,8 millioner kom i 2016.

Travavl.no gratulerer oppdretter Terje Jensen fra Tønsberg med sitt fantastiske oppdrett og utnevnelsen «Årets Made In Norway 2016», samt resten av kretsen rundt hesten som består av eiere Kjell Arne Ness og Gøran Antonsen, trener Daniel Redén og oppasser Kirsi Manninen.