Travavl.nos store treårskonkurranse 2017!

Vi kjører også i år den tradisjonelle «treåringskonk’en» for våre medlemmer!

Vårsola er på vei og det er også en ny årgang norskfødte varmblodshester. Blir årets årgang like god som fjorårets superårgang? Kan den bli enda bedre? Om trekvart år vet vi mye! Bli med på å tippe hvem som vil dominere i årgangen. Greia er å liste opp 10 hopper og 10 hingster/vallaker. Vinneren er den som får mest innkjørt på sin 20-hesters stall.

Premien er som før, fjorårets vinner var Ingar Hagen, året før Gunnar Flåten. Begge fikk flybilletter til Prix d’Amerique-helgen i Paris. Andre og tredjepremie er en middag på Bjerke under V75-finaler i desember 2017. Tidligere deltagere forteller at konkurransen gjør det ekstra moro å følge opp årgangen.

Konkurranseperioden er penger tjent i 2017 fram til 1. november!

Du finner oversikten over den norske 2014-årgangen i denne lista (PS det er en flik for hoppene og en for hingstene.). Takk til Sophia Pedigrees for ekstraservice.

Frist for innsending av bidrag er mandag 27.mars Send deres svar på email til info@travavl.no

Er du ikke allerede medlem av Travavl.no så finner du mer info her . 

Mvh styret Travavl.no

Phantasm Soa var en av Norges desidert beste treåringer i 2016 og tjente 1,3 millioner kroner, men var dessverre ikke meldt til klasseløpene. Han vant nylig et storløp på Vincennes med over 400 000 kroner i førstepremie på sterke 13,9/2700m voltestart.