«Made In Norway» forsvarte norske farger

Rikstoto hadde ukens V75-runde på Bjerke Travbane i dag i samkjøring med svenske ATG. To norskfødte hester var til start i Kai Eriksens Minnløp, og favoritt var naturlig nok Gøran Antonsens Lionel. Fra spor 5 stakk Lionel rett til tet fra spor 5 bak bilen, og der fikk han dirigere som han ville. Avslutningen gikk etter enorme 1.08,5 siste 500m og ingen kunne true Lionel som snart setter nesa mot vintermeeting på Vincennes. Vinnertid ble 12,8a/2100m.

Også verdensrekordholder Ferrari B.R. var til start i dag, som en av to norskfødte hester i årets utgave av Axel Jensens Minneløp. Den nye publikumsyndlingen skuffet heller ingen av sine fans og leverte et meget solid løp. Åpningen ble luftige 1.08,8 og Ferrari kjempet på inn til mål på 11,0a/1609m etter 1.10-avslutning. Den andre norskfødte i feltet, Evil Enok M.E. ble sterk fjerde på 11,2a etter dødens siste halve runden. Førstepremie 300 000 kroner.

Vi gratulerer til kretsene rundt hestene og spesielt oppdretterne Terje Jensen (Lionel) og Bjørn Rishaug (Ferrari B.R.)!