Travavl.no inviterer til medlemstur!

Bli med oss til…

Åby Stora Pris & Broline Stuteri
11.-12. august 2018

Vi reiser direkte i buss fra Oslo til Åby Travbane syd for Göteborg der det er topp, internasjonalt travstevne. Åby Stora Pris har i år lagt om utskrivning og har nå blitt et stayerløp over 3100m. Dette har allerede tiltrukket seg store navn, og per skrivende stund skal både Bold Eagle og Bird Parker være klare, og forhåpentligvis vil vår egen Lionel være på plass! Etter løpene blir vi levert på Radisson Blue Scandinavia i Göteborg sentrum. Lørdag kveld er til egen disp. Kanskje ønsker man å gå på Lisberg med musikk og fornøyelsespark, ta en bedre middag, en kveld på byen, eller bare slappe av.

Søndag formiddag spiser vi frokost og sjekker ut. Bussen henter oss og vi kjører til Broline Stuteri som er en drøy time fra Göteborg. Broline Stuteri ble grunnlagt i 1974 og er et av Sveriges største. De har oppdrettet et stort antall topphester, og mange topphingster har stått i avlstjeneste her. Stutterisjef Tommy Norén tar oss imot og vi får hilse på Canepa Hanover, Classic Photo, Ken Warkentin, Quite Easy, Weingartner samt Elithingsten Pine Chip (28) og Lindy Lane (25) som er pensjonister.

Pris ca kr 1.200 per pers inkl. buss t/r, overnatting i delt dobbeltrom på Radisson Blu Scandinavia med frokost, inngang og program Åby og en felles lunsj. Tillegg for enkeltrom kr. 750).

Her er det begrenset med plasser og først til mølla som gjelder! Oslo er utreisested, men en stans langs E6 i Østfold skal være mulig å få til.

Ta kontakt på epost info@travavl.no med påmelding og/eller spørsmål. Ikke vær for seint ute, påmeldingene er allerede på vei inn!