Resultat av årets treårskonkurranse!

Det var Ingar Hagen som stakk av med førstepremien i årets treårskonkrranse! Oppgaven har vært å finne 10 hopper og 10 hingster/vallaker innen en frist i tidlig april, og innkjørte penger på disse 20 hestene (innkjørt i 2018, til og med 31/10) legges sammen til en totalsum. Ingar sine 20 hester kjørte tilsammen inn noe over 6,5 millioner kroner.
Førstepremien er en flybillett t/r Paris i forbindelse med Prix d’Amerique 2019! Det passer jo bra med en Franrike-tur ettersom det meldes i media i dag at Looking Superb skal nedover for trening hos Bazire i vinter.
 
Andrepremien, etpar hundre tusen bak, var Mona Lunde, og tredje gikk til John Aareskjold Tjøtta. Andre og tredje-premiene er middag på Bjerke Travbane på V75-finalene om en drøy måned.
 
Ta kontakt med Travavl.no for å avtale.
 
Gratulererer!