Den store Treårskonk’en 2019!

Vi kjører også i år den tradisjonelle «treåringskonk’en» for våre medlemmer, for femte året på rad!

Målet er å velge ut 10 hopper og 10 hingster/vallaker fra årets treåringer. Vinneren er den som får mest innkjørt på sin 20-hesters stall. Premien er flybillett til Prix d’Amerique-helgen i Paris 2020. Andre og tredjepremie er en middag for to på Bjerke under V75-finaler i desember 2019. Konkurransen gjør det ekstra moro å følge opp årgangen, og vi hadde rekord-høy deltakelse i 2018 der Ingar Hagen vant førstepremien og fikk fly ned og se sitt oppdrett Looking Superb ble såvidt slått til annen i Prix d’Amerique.

Konkurranseperioden er penger tjent i 2019 fram til 1. november.

Du finner oversikten over den norske 2016-årgangen i denne lista (PS det er en flik for hoppene og en for hingstene.). Takk til Sophia Pedigrees! Last ned fila her.

Frist for innsending av bidrag er 15. mars. Send svar på email til info@travavl.no

Er du ikke allerede medlem av Travavl.no så finner du mer info her.