Norsk EM-sølv for treåringer!

Noralf Brækken hadde norskfødte Golden Dream M.E. til start i Europamesterskapet for 3-åringer på finske Vermo i helgen. Han kom rett fra en V75-seier hjemme på Leangen, og hadde allerede vist at formen var sterk. Hingsten løste som en rakett fra spor 5 og det ble tet direkte. Ved utgangen av siste sving var den ubeseierede storfavoritten Ecurie D var framme og nede i lederrygg. Han vred ut 150m igjen og gled forbi de siste metrene. Siste 500m gikk etter 10,0 og Golden Dream M.E. ble annen på 13,6a/2140m, og nesten 300 000 inn på konto.

Golden Dream M.E. er en sønn av Buzzin Brian og har Armbro Plush-datteren T.J.Mixy som mor. Han er dermed en halvbror til Kriterievinner Amir B som gikk 12,2 og tjente 1,3 millioner og Be A Mizt Chili B. 12,8a/347.500.

Travavl.no gratulerer oppdretter Tove Iren Melby, eier Lars Mikal Brækken og trener/kusk Noralf P. Brækken med flott prestasjon!