Resultat 3-årskonkurransen 2020

Det var gledelig å se rekordhøy deltakelse og rekordhøye nivåer i årets 3-årskonkurranse! Konkurransen gikk altså ut på at man før påsketider valgte seg ut 10 stk hingster/vallaker og 10 stk hopper fra 2017-årgangen av varmblodshester. Vinneren var den som fikk den høyeste totalen av sammenlagte innkjørte penger for hestene. Pengene som regnes med er de tjent i 3-årssesongen og før den 1. november.

Førstepremie er en tur til Prix d’Amerique med fly og hotell 2 netter. På grunn av situasjonen med Corona og at det sannsynligvis ikke vil være normale forhold allerede om to måneder, så forskyver vi premien til Prix d’Amerique 2020. Andre- og tredjepremiene er et måltid for 2 på Bjerke eller annen passende bane, når dette er mulig mht restriksjonene.

Det var veldig jevnt i toppen som man kan se av resultatlisten under.

Gratulerer til Ments Tore, Torbjørn og Knut!

Hele dokumentet finner dere her her om noen ønsker å se denne.