Norsk Europamester!

NORSK EUROPAMESTER!
 
EM for hopper ble arrangert på Solvalla denne onsdagskvelden og det var skarpskodde hopper som sto på startstreken, inkl den nybakte norgesmester Miracle Tile og norske Rebella Matters som har tjent mye penger i Frankrike.
 
Og det ble norsk! Miracle Tile fosset til tet fra spor 5 og slapp deretter til favoritten. Det ble en tøff åpning på 08,4a/500m og deretter 10,9/1000m. Med en 1.10-avslutning siste 500 stakk de to der framme unna feltet, og Miracle Tile tok seg enkelt forbi lederen til halvannen lengdes seier. Hoppa tok med seg over 1 million kroner hjem, ny norgesrekord for eldre hopper på 10,6a/2140m og heder og ære hjem til Norge. Norgesrekorden tangerte forøvrig norgeskrekorden til Papagayo E for hingster/vallaker! Sterkt!
 
Travavl.no gratulerer eier Geir Wicklund, oppdretter Ståle Lindgren, oppasser Jeanett Borgstein og selvsagt trener Kristian Malmin. Ekstra følelsesladd er seieren da det er Trond Anderssen som har trent denne hoppa fram fra hun var åring og til dobbeltmillionæren og 1.10-traveren hun er i dag.

(Foto: Per Erik Hagen)