Vinneren av 3-årskonk’en er…..

RESULTAT 3-ÅRSKONKURRANSEN 2021!
Her er premielisten i årets Treårskonk. Vinner er den som har det beste sammenlagte tallet for innkjørte penger i år for 10 hingster/vallaker og 10 hopper i 2018-årgangen, og det er kun innkjørte penger i treårssesongen som gjelder, til og med den 31.oktober Vi hadde i år rekord deltakelse, og et enda høyere nivå enn tidligere med innkjørte totalsummer på de ulike stallene. Moro!
Noen få hadde med seg Hoppekriterie- og Oaksvinner Thai Brooklyn som har passert 1,2 millioner innkjørt i 3-årssesongen (over 1,5 mill totalt i karrieren), noen flere hadde Märthavinner (hoppeavdeling) Readyforwine som også ble annen i Hoppekriteriet og Oaks. Ingen hadde fått med Märtha- og Kriterievinner I.D. Exceptional på sine lister! Men en deltaker har med seg svensk kriterievinner Brenne Odin og hoppekriterietreer Nordsjø Anna, men disse tallene er fra feil rase og vi kan dessverre ikke ta dem med 🙂.
Vinneren er, etter noe justeringer fra forrige oppdatering, Torbjørn Tronsmoen med 4,8 millioner innkjørt på sin stall! Vi gratulerer. Førstepremien er en flyreise til Prix d’Amerique med 2 netter på hotell. Andreplassen går til fjorårsvinner Ments Tore Møller med drøyt 4,4 mill og tredje Odd Erik Wølner som også var hadde over 4 millioner innkjørt på sine hester. Andre og tredjepremie er middag for 2 i forbindelse med V75-kjøring.
(Et lite OBS til vinnerne. Ta kontakt med oss for premier, ikke bestill på egen hånd)