Utdeling av Årets Made In Norway

Oppdretterne til årets «Made In Norway» ble i går hedret på Bjerke Travbane i forbindelse med V75-finalene i årets siste serie.
Fantastiske Hickothepooh (9) er av Travavl.no sin jury kåret til årets «Made in Norway» 2021. Årets prestasjoner ble kronet med seire i Gruppe 1-løpene Finlando Ajo og Ulf Thoresen Grand International. Niåringen, oppdrettet av Torbjørn og Birgitta Selvåg fra Koppum, er vår beste norskfødte varmblodstraver i år. I tillegg til de to seirene i internasjonale toppløp tjente Hickothepooh i sum 2.213.028 kroner på 11 starter, og han travet 1.09.9 som raskest. Han startet også i Elitloppet i år. Totalt har Hickothepooh vunnet 24 løp og tjent 4.198.949 kroner. Hickothepooh og teamet rundt hesten har med sin unike historie også gitt travsporten mange flotte oppslag i ulike medier.
Grattis til oppdretterne Torbjørn og Birgitta Selvåg og kretsen rundt Hickothepooh, Team Bullern og Kristian Malmin, og eierkretsen Stall Sørli Kiosk ved Ernestas Tijunelis .
Torbjørn og Birgitta Selvåg er oppdrettere av Hickothepooh. Foto: Jan-Fredrik Møller