Påminnelse treårskonk 2022

Hei alle sammen og God Påske!

For litt ekstra påskekos minner vi om årets treårskonk, den åttende i rekken!

Konkurransen går ut på at man velger seg ut 10 hopper og 10 hingster/vallaker fra vedlagte liste over 2019-årgangen (en tab for hvert av kjønnene). Vinneren er den som har høyest totale beløp innkjørt på sine 20 hester. Dette er innkjørte penger hestene har kun som 3-åringer, og innen den 1.november 2022.

Førstepremie er en flyreise til Prix d’Amerique med 2 netter på hotell. Andre- og tredjepremie er middag for to personer i forbindelse med V75-kjøring. Dette har vanligvis vært siste finale på Bjerke i desember i forbindelse med utdeling av «Årets Made In Norway».

Hvis det har sneket seg inn noen utenlandskfødte navn på lista vi har fått så skal disse ikke tas med. Det er kun norskfødte hester som skal med i stallene, og det er kun innkjørte penger i treårssesongen.

Regjerende mester er Torbjørn Tronsmoen!

Frist for innsendelse er 21. april.

Lykke til!

Med vennlig hilsen oss i Styret

Du finner liste over 2019-årgangen her