The French Trotting Week

Kjære medlemmer,

For dere som har lyst til å ha litt insight i fransk trav, men som undertegnede ikke kan fransk, så finnes det et godt engelsk alternativ.

For å promotere Trotteur Français internasjonalt, har Le Trot opprettet et ukentlig digitalt magasin, namlig «The French Trotting Week» som har blitt publisert hver uke siden februar i år. Magasinet tilbyr franske travnyheter med utvalgte artikler sånn at informasjonen er lettere tilgjengelig utenfor Frankrike. Diskusjoner, debatter, resultater, nyheter i regelverket, forståelse av den franske modellen gjennom avl, løp og auksjoner.

Ønsker du å abonnere på «The French Trotting Week» så sender du bare en epost til frenchtrottingweek@letrot.com med ditt:
1. Etternavn 2. Fornavn 3. Tittel (Mr, Mrs, Ms)

Her finner du den seneste utgaven 

Med vennlig hilsen
Hanne for styret