Treårskonk’en 2023

TREÅRSKONK 2023!

Treårskonk’en for Travavl.no sine medlemmer har blitt en lang tradisjon, og i år er det faktisk niende gang vi kjører, og med stadig økende antall deltakere! Mange fornøyde vinnere har vært på Paris-tur gjennom årene eller hatt hyggelige måltider i forbindelse med V75-avslutning på Bjerke i desember.

Målet er altså å velge ut 10 hopper og 10 hingster/vallaker fra årets treåringer, det vil si 2020-årgangen. Vinneren er den som får mest innkjørt på sin 20-hesters stall. Det er kun innkjørt i 2023-sesongen som teller.

Premien er flybillett til Prix d’Amerique-helgen i Paris 2024. Andre og tredjepremie er en middag for to på Bjerke under V75-finaler i desember (eller tilsvarende på vinnernes nærmeste bane). Vinneren 2021 og 2022 var Torbjørn Tronsmoen som med sin frue hadde en flott tur til Prix d’Amerique 2023.

Her finner du en liste over den norske 2020-årgangen. Det er en flik for hopper og en flik for hingster/vallaker.

Takk til Lisa Harkema for listene!

Frist for innsending er mandag 10. april, da har medlemmene også påsken tilgjengelig for en ekstra påskenøtt.

Send inn svar til travavl@travavl.no .

OBS *Forbehold om at noen hester kan ha byttet navn siden lista ble tatt ut, at hingster kan ha blitt vallaker, at noen føll evt kan mangle fordi de er eksportert. Det kan også være lurt å sjekke at sine utvalgte hester ikke er registrert som døde. Kun norskfødte hester skal være med i konkurransen.