«Årets Made In Norway» 2023

Stoletheshow er «Årets Made in Norway”

For tiende år på rad har en jury på tre valgt ut «Årets Made In Norway» for Travavl.no, en pris til oppdretter av en travhest med eksepsjonelle resultater i det inneværende året. Juryen i år besto av Kristine Kvasnes, Truls Gravdal Pedersen og Jan-Inge Ringen.

Vinneren 2023 er STOLETHESHOW og oppdrettere er Per Rune Pollestad & Ordin Larsen.

Prestasjonene som lå til grunn for at årets vinner ble valgt, er seieren i Gruppe 1-løpet Finlandia Ajo, noe som samtidig ga en rosa billett til Elitloppet der han kvalifiserte seg til finale. Han vant Norgesmesterskapet på Biri i august, ble tredje i Grand Prix de Wallonie (Gr.I) i september, og i oktober ble han fjerde i UET Elite Circuit Finale (Gr.I). Sesongen har så langt gitt en inntjening SEK 2,4 millioner og ny rekord 1.09,5a – satt i finalen i Elitloppet. Dream Vacation-sønnen har foreløpig totalt innkjørt SEK 11.065.109 i karrieren.

Tidligere vinnere er:

2022: Cokstile
2021: Hickothepooh
2020: Cokstile
2019: Hillary B.R.
2018: Lionel
2017: Lionel
2016: Lionel
2015: Papagayo E
2014: Support Justice

Travavl.no gratulerer Stoletheshow, oppdretterne Per Rune Pollestad & Ordin Larsen, eier Süleyman Yüksel (Sverige), trener Frode Hamre og oppasser Amalie Børdal Lyssand med et flott år.

Foto med tillatelse fra Maisa Hyttinen