Finalevinner Bjerke: Fine Wine Fashion

Fine Wine Fashion vant finalen av Hoppedivisjonen – Travavl.no

Kvalvinner Fine Wine Fashion var også til start i finalefeltet denne lørdagen i desember. Det ble tet fra start, med åpning på 10,5/500m og 12,8/1000m, og treårshoppa til Eirik Djuve tok en lett seier verdt kr. 110 000. Hun har vunnet 8 av 12 starter i karrieren så langt, alle i Norge.

Stamme: Fine Wine Fashion er en amerikanskfødt hoppe e. Possess The Will og Friendly Fashion. Possess The Will er er Donato Hanover-sønn fra hans første årgang som vant bl.a. Valley Victory Trot og ble annen i Breeders’ Crown og ble fjerde i Peter Haughton Memorial. Mamma Friendly Fashion er en Muscle Hill-datter og mormor er Friendly Amigo 09,9a/USD 557.907 som var en av de beste hoppene i Canada i sin årgang. De er fra samme morslinje lengre bak som bl.a. armbro Continental 09,7a/USD 499.061. Goodtimes 10,5a/USD 2,2 mill, Perfect Spirit 09,2a/SEK 10 mill og mange andre gode hester. I Norge kjenner vi best Oh Oh Oh sine avkom…

Det vanket seiersdekken til vinneren og gavepremier til trener, oppasser og eier. Oppasser som ikke var tilstede, fikk også et godt utstyrt, flott førstehjelpssett fra vår samarbeidspartner Agria. Kusk Magnus Teien Gundersen va fullastet med blomster og gaver i seiersdefilering og på vei tilbake til hesteringen.

Travavl.no og Agria gratulerer så mye!