Treårskonk’en 2024

Hei alle sammen,

Her er oppdatert liste for Treårskonk´en pr 01.05.2024; Treåringskonken 24 (2)

Blir spennende fremover, følg med!

 

Treårskonk’en fyller 10 år!

Hei! Da er det den tiden på året igjen.

Målet er altså å velge ut sine stall som skal bestå av 10 hopper og 10 hingster/vallaker fra årets treåringer, det vil si 2021-årgangen. Vinneren er den som får mest innkjørt totalt på sin 20-hesters stall. Det er kun innkjørt i 2024-sesongen som teller (altså ikke som toåringer i fjor).

OBS nytt av året er at man kan melde inn to reserver blant hingster/vallaker og to reserver på hoppelista. Disse vil rykke inn dersom en av dine 20 hester blir meldt død før den kommer til start. Husk å notere 1.reserve og 2.reserve.

OBS Kun norskfødte hester skal være med.

Her finner du en liste over den norske 2021-årgangen. Det er en tab nederst i dokumentet er for hingster/vallaker og en tab er for hopper.

Bli med da vel! Mange fornøyde 1. premievinnere har vært på Paris-tur gjennom årene, og 2. og 3.premievinnerne har hatt hyggelige måltider i forbindelse med V75-avslutning på Bjerke i desember (eller på sin lokale bane dersom det er mer praktisk mht geografi).

Fristen er utgangen av påskemandag, altså 1. april.

Send ditt konkurransesvar til oss på info@travavl.no

(Listen med navn ble tatt ut fra DNT den 26. januar, så forbehold om endringer mht navnebytte/dødsfall)